1 GRATIS Ljudbok RISKFRIA från Audible

Hur mycket kostar en BlackBerry Playbook kostnad värt det?

Torsdag 26 april, 2012, 12:36 | BlackBerry Playbook , Produktrecensioner | 0 Kommentar | Läs 60 gånger
av BB Boy

Gör inga misstag med den: Jag tror fortfarande Blackberry Playbook 7 tum. även efter ett helt år på marknaden, härskar den högsta gentemot sina konkurrenter år. Abonnenten-delvis på grund av tabletterna har i allmänhet varit en besvikelse Android. Men också på grund av AOS Playbook är direkt roligt. Nu med fler program på Android hamnen, infödda PIM-program och BlackBerry Movie Store, batterier lärobok med en av de bästa. OSA finns det fortfarande saknas vissa tillämpningar av strömmande video du ser på andra plattformar, men annars han helt enkelt OSA killer rack. Och nu är han smuts billiga deltagare.

dig under semesterperioden, då läroboken har spridit sig till $ 200 för 16GB modellen? Det var nästan nödvändigt. Tabletterna var tydliga i hot-spot teknik för semesterperioden, och konkurrensen var hård. Det var inte bara behandla iPad 2, men ett antal Android-tunna tabletter. Galaxy Tab, till exempel, fick en hel del hype. Med dessa tabletter på 500 $ premie check-in, hade RIM något annat val än att sänka sina priser. Kort därefter steg förutsägbart pris.

Men eftersom läroboken har förbättrats träffade tack vare OS 2.0 i februari. Är dock läroboken inte dyrt. Ja, du kan använda 16 GB för under $ 200 till få. Den 32GB modellen är under $ 50 mer än så, och 64GB modellen är mindre än 300 dollar. Således är dessa modeller är mycket billigare än iPad 2, som just har uppdaterats. Här är texten boken är inte perfekt. Men få är villiga tabletter på bästa sändningstid. Apple har på marknaden med den nya iPad och iPad 2 Men då är han en AOS Wild Wild West marknaden. Läroboken är överlägsen på många nivåer. Denna nya priset är att många människor som annars inte dyka rätt i. en tablett priset köpte uppmuntra skulle vara säkert sant.Lämna ett svar

50% rabatt Fotografiska Utrustning

Översättare

EnglishItalianKoreanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)PortugueseGermanFrenchSpanishJapaneseArabicRussianGreekDutchBulgarianCzechCroatianDanishFinnishPolishSwedishNorwegianHebrewSerbianSlovakThaiTurkishHungarianRomanian